seozie-img

Неверојатно стабилен Linux Web hosting и супербрз оптички и WiFi интернет

Just sit back and relax we will handle

1

Интерактивна Телевизија

Навикни се на погодностите од модерното гледање ТВ. Гледај што сакаш и кога сакаш.

2

Супер брз интернет

Неверојатно стабилен и супербрз оптички и WiFi интернет.

3

Најмал пинг

Убедливо најмал пинг на пазарот кој ќе ви овозможи беспрекорно геминг искуство

НАСКОРО!!!

Web hosting

Современ концепт на интерактивна телевизија

Уживај во сите погодности од интерактивната телевизија. Паузирај, снимај и премотувај програма во живо кога сакаш и од кој уред сакаш.

Одберете интернет пакет идеален за вашите потреби

Инстант интернет кога ќе посакате

Net 10 Безжичен интернет

550 ден

/ месечно

gym-image
 • Брзина до 10 Mbps/5 Mbps (download/upload)*
 • Неограничен интернет
 • Вклучен WiFi рутер
 • 24/7 Подршка
 • *Статичка ИП адреса на барање (180 ден/месечно)
 • *Договор на 2 години
Net 30 Безжичен интернет

830 ден

/ месечно

gym-image
 • Брзина до 30 Mbps/10 Mbps (download/upload)*
 • Неограничен интернет
 • Вклучен WiFi рутер
 • 24/7 Подршка
 • *Статичка ИП адреса на барање (180 ден/месечно)
 • *Договор на 2 години
Net 50 Интернет бизнис

1,160 Ден

/ Месечно

gym-image
 • Брзина до 50 Mbps/20 Mbps (download/upload)*
 • Неограничен интернет
 • Вклучен WiFi рутер
 • 24/7 Подршка
 • *Статичка ИП адреса на барање (180 ден/месечно)
 • *Договор на 2 години