seozie-img
Linux Web Hosting Услуги за бизниси од сите големини

Заеднички хостинг овозможува хостирање на веб-страниците на сервери сместени во дата центарот на ЦаКом во Куманово. Услугата се реализира користејќи врвни сервери од светски признати производители, кои редовно се надградуваат.

BASIC

2.800 Ден

/ Годишно

gym-image
  • Linux hosting
Standard

4.800 Ден

/ Годишно

gym-image
  • Linux hosting
BUSINESS

8.200 Ден

/ Годишно

gym-image
  • Linux hosting
Професионални хостинг решенија со поддршка на најнови технологии

Лесна скалибилност, можност за хостирање на поголеми/потешки сајтови. Флексибилност на ресурси, зголемување со еден клик без миграции.

Website Hosting

Ти треба основен веб сајт, или пак можеби голем веб проект?

VPS Hosting

ЦаКом нуди брзи и сигурни Linux веб хостинг планови со врвна техничка поддршка.

WordPress Hosting

Најпопуларниот избор за сајтови со многу содржина и голем број на посетители.

Брз и оптимизиран веб сајт

Врвни NVME SSD RAID сервери.

99% гарантиран uptime.

Можност за илјадници посетители дневно.

Сервери конектирани на 1gbps мрежа.

Серверска локација во Македонија

Професионални емаил адреси

Пристап до емаил адреси преку било кој пребарувач.

Подесување на емаил адресите на било кој паметен телефон.

SMTP, IMAP или POP3.

Лесно менаџирање

Корисничкиот портал на ЦаКом овозможува контрола врз сите твои услуги.

Зголемување на ресурси на хостингот со 1 клик.

Лесна нарачка на дополнителни функции за твојот хостинг.

Безбедност на информации

ЦаКом прави редовни копии на сите податоци, со што нема потреба од грижа за губење на податоците.

Се чува копија на дневно, неделно и месечно ниво.

Се чува три месечна offsite backup копија.

Заштита во случај на проблем, хаварија, хакирање.